Week 49. Niets doen

Ik houd het kort want we hebben de afgelopen paar dagen veel niets gedaan. Pulp fictie lezen, bloggen, een beetje emailen en ik heb de introductie handleiding van Xojo doorgenomen. Xojo is iets waar je software mee maakt. Ik overweeg om er de zeeschildpadden software mee te maken. Nu moet ik nog de handleiding van database software (MySQL) doornemen. Die is wat groter, 5000 pagina’s in plaats van 200, maar ik hoef niet alles te lezen. Gelukkig.

Het weer is beroerd. Sinds we terug zijn uit Turtuguero heeft het veel geregend. Een halve dag regen per dag of meer. Dus niet bepaald strand weer. Er schijnt weer een orkaan in de buurt te zijn. Het orkaan seizoen lijkt niet alleen een maand eerder dan normaal te zijn begonnen, maar ook een maand later te stoppen. Klimaatverandering in de tropen, geloof ik.

Vorige week kon ik de beelden van de cameraval nog niet vertonen. Nu wel. Hieronder drie nacht videos van respectievelijk een ocelot, een peccari en een stinkdier.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.